FÖRELÄSARE AKTUELLT KONTAKT OM OSS PRODUKTER        
                 

PRODUKTER


Dr Letterfors AB är ett företag som inriktar sig på att utveckla speciellt anpassade produkter inom klinisk verksamhet och medicinsk hudvård genom att anamma ett holistiskt synsätt. I vår verksamhet vill vi uppnå både skönhet och inre välbefinnande.

Som grund för våra avancerade hudprodukter, /skinceuticals/ finns modern kunskap och innovation samt ständigt uppdatering inom forskning och utveckling. Vi samarbetar med ledande forskare och är delaktiga i alla steg, från utveckling till färdig produkt, för att uppnå bästa resultat. Produkterna kommer delvis från Belgien, Auriga International S.A. och från Ungern.

Tillsammans följer vi den medicinska utvecklingen genom att på kontinuerlig basis delta i internationella vetenskapliga kongresser, kurser, utbildningar och workshops. Detta för att få nya idéer, öka kvalitén och ge ökad trygghet åt våra patienter och kunder.

KONCEPT


Våra samtliga produkter ger huden en synbar effekt redan efter några veckor. De verkar från cellnivå och därmed har DNA reparerande funktioner utan biverkningar.


Dessa avancerade Dermato- Kosmetiska produkter är baserade på vetenskap och beprövad erfarenhet med ingredienser som Flavonoider, diverse Vitaminer och Antioxidanter.
Produkterna är uppdelade i två grenar

Anti-Ageing serie för kvinnor och män under och över 40 år
Skinceuticals, Avancerade hudprodukter som rekommenderas vid olika Operationer och medicinska hudbehandlingar

Vår erfarenhet under många år visat att dessa utvalda produkter dels förlänger effekten av operativa ingrepp då de brukas post-operativt. Dels kan dessa användas före operationer och olika behandlingar för att uppnå ett bättre resultat.


Mvh
Agnes Letterfors